Elst dankt zijn faam tegenwoordig aan de jaarlijkse paardenmarkt, maar het is ook een dorp waar het verenigingsleven floreert en waar drukbezochte evenementen worden georganiseerd. Het dorp heeft vele onderwijsvoorzieningen, een groot winkelaanbod, een overdekt zwembad en veel sportvoorzieningen, waaronder Golfbaan Landgoed Welderen.

 

Westeraam is perfect ontsloten, met een eigen Intercitystation op loopafstand, directe aansluiting op de snelwegen A15 en A325 en met het centrum van Arnhem en Nijmegen met hun spannende aanbod aan cultuur en horeca op slechts 10 autominuten afstand. Het buitengebied is zeer gevarieerd, met rivieren en dijken, prachtige natuur, fruitboomgaarden en recreatieplassen met hun strandjes.

 

Wonen in Westeraam betekent wonen in een groene omgeving. Er is nadrukkelijk rekening gehouden met de natuurlijke elementen in het gebied. Groen speelt een belangrijke rol. Mooie zichtlijnen, lanen en waterlopen die uitnodigen om lekker langs te wandelen. Het toekomstige natuurpark Lingezegen ligt op loopafstand. Doordat Westeraam een open, ruime, kindvriendelijke en veilige wijk is, is het er prettig en veilig wonen. De kans is dan ook groot dat u er de woning van uw dromen vindt.